Hulp nodig?

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.
Niet gevonden wat je zocht? Stel onderaan de pagina je vraag. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Het eerstvolgende theoretisch jachtexamen vindt plaats op zaterdag 20 april 2024 in het Hendrik Conscience-gebouw Brussel (Koning Albert II-laan 15, 1210 Sint-Joost-ten-Node).
Het jachtexamen wordt georganiseerd in 4 sessies. De eerste sessie start om 8u.
Wie geslaagd is voor het theoretisch jachtexamen krijgt een uitnodiging om zich in te schrijven voor het praktisch gedeelte. Het praktisch gedeelte vindt plaats op 5, 6, 7 en 8 augustus 2024 te Ruisbroek (Vak 1), in de week van 5 augustus 2024 (Vak 2, plaats te bepalen) en 12, 13 en 14 augustus te Leopoldsburg (Vak 3).
Alle info over het jachtexamen kan je nalezen op de website van het ANB.

Inschrijven en betalen voor het jachtexamen gebeurt via een elektronisch inschrijvingsformulier. Dit kan je vinden op het E-loket Fauna en Flora van het Agentschap Natuur en Bos. De inschrijvingen voor het theoretisch jachtexamen starten op 3 januari 2024 tot uiterlijk 13 maar 2024. 
Alle info over het jachtexamen kan je nalezen op de website van het ANB.

Je jachtopleiding start met het voorbereiden voor het theoretisch jachtexamen. Dit kan met het handboek en het testplatform aangeboden op deze website. Klik hier om deze te bestellen.

De Jagersliga organiseert de voorbereiding voor het praktijkexamen. Alle info rond de oefensessies kan u vinden op deze website. Raadpleeg hier de website van het Agentschap Natuur en Bos voor meer info over het praktisch examen.

Om de Gratis Voorbeeldtest uit te proberen of een module aan te kopen moet je een account aanmaken.
Dit doe je met volgende stappen:

  1. Klik in het menubalk bovenaan op ‘Login‘.
  2. Klik in het pop-up scherm op ‘Registreer een account‘.
  3. Geef de gewenste gebruikersnaam in, uw e-mail adres en een door u gekozen passwoord
  4. Klik het vakje aan naast ‘Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.
  5. Klik op ‘Registreren’.

U bent nu automatisch ingelogd met uw nieuwe account en ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Om de Gratis Voorbeeldtest uit te proberen of een cursus aan te kopen moet u een account aanmaken.

Op de pagina Modules klikt u op de gewenste module. U kan het overzicht van de module bekijken en vervolgens klikken op ‘Koop deze module

Reken op ongeveer 5 werkdagen tussen het bestellen van je cursus en de levering aan huis met PostNL of Bpost. We doen er alles aan om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

De module Jachtexamen 2023: Examenvragen bevat een uitgebreide verzameling examenvragen in quiz formaat waarmee je kan testen of je voldoende kennis hebt om te slagen voor het jachtexamen. Het oplossen van deze quizzen is echter geen garantie op slagen voor het jachtexamen. We raden je aan de quizzen te combineren met de cursus voor een optimale kans op slagen.

Indien je niet tevreden bent met je aankoop kan je de cursus naar ons terugsturen. Je neemt daarvoor best contact met ons op via onderstaand contactformulier of op info@ikwordjager.be
Het volledige retourbeleid kan je lezen in onze Algemene Voorwaarden

Leuk dat je ons helpt om de cursus en examenvragen nog beter te maken! Indien je een fout opgemerkt hebt kan je dit gerust melden via onderstaand contactformulier of op info@ikwordjager.be 
We zorgen dat deze fout zo snel mogelijk wordt verbeterd. Bedankt!

Om uw account te laten verwijderen gebruikt u het contactformulier onderaan deze pagina. Uw account en bijhorende gegevens worden binnen de 5 werkdagen verwijderd.

Stel zelf een vraag

Deze website is eigendom van Prolog Consulting BV

Contactgegevens

Adres maatschappelijk zetel: Karreweg 31, 9770 Kruisem
E-mail: info@ikwordjager.be

 

 

Ondernemingsnummer: 0687 543 027
BTW-nummer: BE 0687 543 027
RPR: Oudenaarde